MENU CLOSE

Blog

Co je Microblading

Microblading obočí je umění vytvářet plnější a silnější obočí pomocí techniky manuálního tetování. Tento proces zahrnuje aplikaci detailních jemných linek na oblast obočí, které účinně napodobují přirozenou barvu a jemné chloupky, které tvoří obočí. Nejprve se pomocí jemného skalpelu nebo čepele provedou jemné, mikroskopické řezy na pokožce ve tvaru a formě, které byly předem určeny odborníkem na microblading a klientem. Poté se do mikroskopických řezů umístí pigment, které vytvoří tetování.

Benefity Permanentní kosmetiky

Microblading je tetování obočí a řadí se do permanentního tetování, nicméně není na stálo, i když se nesmyjí snadno, vydrží pouze asi 1,5 – 2 roky, než bude opětovné tetování nutné. Doporučuje se několik dní po zákroku nemočit oblast obočí, abyste zajistili, že se inkoust bude moci usadit a zůstane déle.

Pro koho je microblading ideální?

  • Lidé s rušným životním stylem a hektickým pracovním plánem, kteří chtějí po celý den vypadat co nejlépe bez nutnosti zastavovat, kontrolovat a znovu nanášet make-up kvůli rozmazání.
  • Ti z vás, kteří po náročném dni chtějí vypadat skvěle i večer, aniž by museli něco dělat.
  • Lidé, kteří mají rádi aktivity, jako je cvičení v tělocvičně, jóga, plavání, plavba lodí, turistika, jízda na kole, tenis, kempování atd.,
  • Prostřednictvím permanentního makeupu vám mohu dát osobní svobodu, kterou potřebujete, abyste mohli dělat činnosti, které vás baví.
  • Ti z vás, kteří špatně vidí, aby si obočí mohli dokonale nalíčit.
  • Alergie na aktuální make-up nebo citlivost pokožky.
  • Nestabilní ruka nebo špatná motorika způsobená Parkinsonovou chorobou, roztroušenou sklerózou, artritidou nebo mrtvicí.

Proceduru by měl vždy provádět odborník v hygienickém prostředí pomocí sterilních nástrojů. Infekce může být důsledkem nepoužívání čistého a hygienického vybavení. Může dojít ke krvácení a je nejlepší podniknout kroky k jeho minimalizaci tím, že se zdržíte konzumace alkoholu nebo užívání léků na ředění krve nejméně 72 hodin před zákrokem.

Krása je, když si dokážete vážit sami sebe. Když se máte rádi, pak jste nejkrásnější
zoe kravitz
0 Likes

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *